Crimă Iaşi: Directorul Bibliotecii Universitare şi soţia acestuia, găsiţi morţi - UPDATE

Deces
Deces

Directorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iaşi, Bogdan Maleon, şi soţia sa au fost găsiţi morţi, în casă, luni seara, potrivit Agerpres.

Conform unor surse judiciare, femeia prezintă semne de violenţă pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Cei doi au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun.

'Trebuiau să plece într-o vizită şi nu au mai ajuns şi a venit să vadă ce fac. L-a găsit pe el spânzurat. Atât ştim. În rest nu ştim absolut nimic. Era o familie atât de frumoasă. Nu ştiu... E o surpriză mare pentru noi. Nu se poate descrie în cuvinte', a declarat una dintre persoanele care i-a găsit pe cei doi, conform Agerpres.

[citeste si] 

UPDATE: La locul solicitării s-a deplasat echipajul SMURD terapie intensivă care a găsit cei doi soţi de 42, respectiv 38 de ani, în stare de stop cardio-respirator instalat de mai multă vreme. Bărbatul era spânzurat de o grindă, iar femeia prezenta urme de strangulare şi era pe podeaua aceleiaşi încăperi. Stopul era instalat de mai mult timp, probabil de câteva ore, astfel încât resuscitarea nu a fost indicată. S-a declarat decesul şi s-au anunţat Poliţia şi Parchetul. Circumstanţele vor fi stabilite de către medicina legală şi poliţie', a declarat coordonatorul SMURD, prof.univ.dr Diana Cimpoieşu, potrivit Agerpres. Cuplul nu avea copii. Cei doi au absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii 'Alexandru Ioan Cuza', în promoţii diferite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel