EXCLUSIV  Crimă Dristor. Cum s-ar fi putut salva Alina Ciucu

Alina Ciucu s-a zbătut până în ultima clipă să trăiască după ce Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani, a împins-o cu putere pe linia de metrou în staţia Dristor.

Fata, atunci când a căzut, poate avea timp să se salveze dacă alerga în față astfel încât să se refugieze în tunel. Însă, tentația este, atunci când cineva te împinge, să te zbați pentru a reveni unde erai, adică pe peron. Alina Ciucu nu a avut timp să analizeze ce se întâmplă pentru că totul s-a derulat foarte rapid.

[citeste si]

Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani care a împins o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor I, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, însă este executorie, astfel încât Magdalena Şerban va fi dusă în arest.

Femeia a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, marţi, în jurul orei 19,54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel