Crimă din AMUZAMENT: Ucigaşii lui Răzvan Sîrbu, din Anglia, găsiţi vinovaţi

Doi adolescenți au omorât un român fără adăpost, cu un satâr de carne și o bucată de gard "pentru că a fost amuzant", apoi și-au ars hainele pentru a ascunde dovezile, relatează Daily Mail, iar astăzi au fost găsiţi vinovaţi de omor grav.

Alex Macdonald și Charlie White, ambii din Kent, au negat uciderea lui Răzvan Sîrbu, dar au fost găsiți vinovați de omor, astăzi, de un tribunal englez. Ei au primit sentinţa în timp de se aflau în închisoarea pe care au refuzat să o părăsească, relatează sursa citată.

Macdonald, în vârstă de 21 de ani, l-a lovit pe român de până la 20 de ori cu bucată de lemn, în timp ce White la lovit de șase sau șapte ori cu satârul. Cu toate acestea, White a recunoscut că Macdonald a mărturisit mai târziu că el a fost cel care l-a ucis pe român, spunând că l-a lovit în repetate rânduri "pentru că era amuzant".

Dovezi ascunse, martor mincinos

Înregistrările CCTV au relevat ulterior hainele arzând într-un parc, pentru a ascunde dovezile. Macdonald a căutat să dea vina pe un al treilea inculpat, Jimmy Buckley, de 20 de ani. El a spus juriului de la Curtea Crown Maidstone din Kent că Buckley a mărturisit că "l-a terminat" pe Sîrbu.

Însă, înainte de începerea procesului, Buckley a fost considerat "nepotrivit din punct de vedere mintal" pentru a depune mărturie pentru crimă.

Atât Macdonald, cât și White au condamnări anterioare pentru violență și au recunoscut că au fost căutați de poliție pentru că nu au respectat ordinele instanței din momentul uciderii.

Răzvan Sîrbu, ucis în mai 2017

Cadavrul însângerat al lui Răzvan Sîrbu a fost descoperit în zona Loose Valley din Maidstone, Kent, de către un cățel, în dimineața zilei de 7 mai a anului trecut. El trăia dur într-un cort de două săptămâni, înainte de a fi ucis brutal.

A suferit 28 de leziuni în total, incluzând fracturi multiple ale capului, ale feței și ale coastelor. O rană a fost găsită pe toată partea din spate a capului, până la măduva spinării, ceea ce a dus la sangerăre masivă. Au existat, de asemenea, leziuni interne la nivelul ficatului și în jurul unui rinichi, și o leziune a sprâncenelor sugerând că el a fost de asemenea lovit sau chiar izbit cu capul de asfalt.

Nu a fost găsită nicio vânătăi pe brațe pentru a arăta că a încercat să se apere, iar un patolog a concluzionat că ar fi fost lovit în stare de inconștienţă şi foarte repede. Cauza morții a fost stabilită ca fiind "traumă cu un obiect contondent de greutate semnificativă".

Perechea de criminali face parte dintr-un grup cunoscut local ca "Băieții Tovil", numită aşa din cauza zonei în care trăiau, în apropiere de Maidstone, Kent.

Românul Răzvan Sârbu a sosit în Marea Britanie în octombrie 2016, pentru a-şi căuta de lucru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel