Crimă Dâmboviţa: Femeie înjunghiată de concubin, subofiţer la o unitate militară - UPDATE 3

O femeie, în vârstă de 25 de ani, a fost înjunghiată mortal, marţi, 23 ianuarie, de iubitul ei, incidentul având loc într-un coafor din oraşul dâmboviţean Titu, informează IPJ Dâmboviţa. 

Se pare că omorul s-a petrecut pe fondul geloziei. Femeia se afla în coafor când s-a întâmplat incidentul, iar apoi a fost transportată la Spitalul Titu. Din păcate, a decedat.

Cel care a înjunghiat-o are 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este subofiţer la o unitate militară din judeţ, potrivit Agerpres. Cei doi erau concubini şi au un copil minor.  

UPDATE 3: Militarul este audiat de câteva ore de către poliţişti şi procurori, la sediul Poliţiei Titu, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae. Din primele cercetări, se pare că incidentul s-a produs pe fondul geloziei. Bărbatul a intrat în coafor şi-a înjunghiat iubita, apoi a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut. El s-a dus singur la sediul Poliţiei Titu. Femeia, de 25 de ani, a fost dusă la Spitalul din Titu, dar doctorii nu i-au mai putut salva viaţa.

Conform IPJ Dâmboviţa, femeia nu reclamase niciodată violente din partea concubinului.

Bărbatul are 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este plutonier specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte.

După incident, MApN a anunţat că plutonierul Florin Oprea a fost suspendat din funcţie, în conformitate cu prevederile art. 89 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare. 

UPDATE 2: Bărbatul s-ar fi întors recent dintr-o misiune militară în Afganistan, conform mditv.ro. Se efectuează cercetări la faţa locului pentru a fi elucidate circumstanţele care au dus la producerea tragediei.

UPDATE 1: Potrivit România TV, bărbatul a fost reținut. Cazul va fi preluat de Parchetul Militar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel