CRIMĂ Dâmbovița. Declarații despre subofițer. "L-am văzut plin de sânge. Am crezut că îl aleargă cineva"

Deces
Deces

O tânără a fost înjunghiată mortal, marţi, de iubitul ei, incidentul având loc într-un coafor. Cel care a înjunghiat-o e din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu, subofiţer la o unitate militară din judeţ,

Taximetristul în maşina căruia s-a urcat spune că a observat că acesta era plin de sânge.

"L-am văzut plin de sânge pe mâna dreapta. L-am întrebat ce-a păţit, era speriat, vorbea incoerent. Mi-am bătut nevasta, du-mă repede la poliţie, aşa mi-a zis. Eu am crezut că îl aleargă cineva. După aia, am aflat ce s-a întâmplat în oraş, am făcut legătura. Îl cunoşteam, mi-a fost soldat la un moment dat, cu ani în urmă. L-am mai dus cu maşina cu câteva zile în urmă, atunci mi-a zis că s-a despărţit de nevastă, că o iubea, că are un copil cu ea. L-am lăsat la poliţie, am plecat în staţia de taxi, apoi m-a sunat un coleg să-mi spună ce s-a întâmplat. Atunci am făcut legătura", a povestit taximetristul, potrivit observator.tv.

[citeste si]

După incident, MApN a anunţat că bărbatul a fost suspendat din funcţie, în conformitate cu prevederile art. 89 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel