Crimă Caracal. Tonel Pop acuză presiuni și cere ajutorul presei: Gheorghe Dincă a încercat să dea șah mat!

Casa lui Gheorghe Dincă
Casa lui Gheorghe Dincă

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, a făcut mai multe declarații în această dimineață. 

”Din pereți, din tencuială, din pământ, din grote, miroase numai a cadavre. Încă nu știm de ce a turnat Gheorghe Dincă acele plăci de beton. Eu n-am interacționat cu el - n.r. cu Gheorghe Dincă. Este foarte bine organizat și alimentat cu sfaturi juridice față de situația din teren și cea mediatică. Este ca un joc de șah. El joacă pe o tablă de șah și mută pionii. Să vedem ce face cu regele. A vrut să dea șah mat cu a doua descoperire, cu a doua crimă. Dacă se va dovedi că e ADN-ul Luizei, procurorii vor spune că ecuație e închisă, de ce să săpăm, de ce să spargem betoane, pe cine căutăm? Nu mai avem pe cine. Sunt mai multe ziduri și tencuieli proaspete. Noi avem chestiuni preliminare privind ADN-ul, INML n-a făcut un raport complet, oficial și final cu privire la Alexandra, trebuie să avem raportul final atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei. (...) Mă sună tot felul de indivizi să mă opresc, unul zicea pe la B1 TV cum îndrăznesc eu să vorbesc despre o înregistrare, adică despre momentul în care Alexandra e împinsă în mașină. Tot felul de interesați încearcă să pună presiune. Încă se caută telefonul Luizei. Există un joc de-a fața ascunselea între mine, presă și procurori, se încearcă să știm cât mai puțin din ce fac ei. Nu știi prea multe. Cer ajutorul opiniei publice pentru a pune presiune pentru a scoate informațiile din cele trei telefoane, din laptop și din aparatul foto extrem de perfomant, pe care-l poate folosi doar un pasionat de fotografie. Problema este că au făcut aceste copii, au copiat stocările din aparate, dar nu ne arată ce este înăuntru. Mă aștept ca Parchetul să se uite singur pe aceste stocări.” a spus Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. 

Semne de întrebare cu privire la rămășițele găsite în pădure

”Osemintele și cenușa erau într-un loc, iar sacii în alt loc.” a spus avocatul despre rămășițele care se presupune că ar fi ale Luizei.

”Din punctul meu de vedere, dacă acele urme de cenușă și acele resturi de oase ar fi stat acolo de când spune criminalul, în mod clar ar fi trebuit să fie astupate de vegetație, de noroi, de ploi. Sacii erau curați, nu erau cu apă, cu noroi, iar cenușa nu părea veche” a mai explicat Tonel Pop, care a adăugat că trebuie să analizeze în cât timp crește iarba peste cenușă, având semne de întrebare cu privire la momentul în care au fost aruncate oasele și cenușa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel