Crimă Caracal, ADN-ul este al Alexandrei. Reacții pe Facebook, oamenii nu cred rezultatul INML, susțin că e mușamalizare

Dincă
Dincă

Reacțiile de pe Facebook, după ce Alexandru Cumpănașu a confirmat că ADN-ul de pe oasele din butoiul lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei, sunt de îndoială. 

În mediul online, majoritatea nu crede că oasele din butoiul lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu. Mulți scriu că ”ne-a fost servit un cadavru”. 

Reacțiile în urma anunțului făcut de Alexandru Cumpănașu vin din partea jurnaliștilor și oamenilor care au asistat, vreme de o săptămână, la un film de groază, cu multe întrebări fără răspuns. 

Astăzi, când un răspuns ar fi venit, el este infirmat cu putere de oamenii care nu mai cred. 

Victor Ciutacu scrie că nu trecem de la haos la doliu după ce aflăm că ”Unul spune ca altul, pe care l-a sunat alta, a aflat ca fata lui a murit. Si noi, prostii satului, fara vreun comunicat oficial care sa confirme, o luam de buna.” 

Elena Cristian întreabă ”Case closed? Au dat poporului un cadavru...Eu personal chiar nu înghit povestea asta” și pune pariu că totul va rămâne la fel în instituțiile statului despre care vorbim de opt zile. 

O fostă jurnalistă de la Digi24 scrie că ”Nu că ar conta şi nu că aş fi vreun expert, dar nu cred nicio secundă că tânara de la Caracal a fost incinerată în butoiul din curtea lui Dincă. Şi uite aşa îmi dau seama, încā o dată, ce mare-i caracatiţa mafiotă.”

Sunt comentariile a doar trei jurnaliști, dar sute, mii de oameni comentează la postări, în grupuri și ei nu cred: 

- Sigur, e convenabil sa fie, asa se inchide cazul si nu le mai cauta nimeni. Acum testeaza publicul pentru reactii dar ce sa vezi nimeni nu crede...

- Nu cred. Sigur încearcă sa închidă cazul, sa ne închidă tuturor gura... 

- E vrăjeală!!! De ce bijuteriile din butoi nu s-au topit? De ce Dincă a păstrat cenușa când el a umblat peste tot să scape de probe?

- Nu cred asa ceva, nu avea timp si nici crematoriu ca sa poata arde un om. Se incearca musamalizarea cazului, pentru ca reteaua este pana sus. 

- Nu cred nimic. Dupa ce au cautat prin curtea/gradina aia acu vreo doua zile, mai ramasese in discutie citeva gropi betonate. Acuma hop au gasit oase umane dupa niste gunoaie. Nu mai zic nimic de ars.

- Mint, vor să acopere totul iar proștii să se întoarcă la viața cotidiană. Sânt nume grele în spate, dar vor ieși la iveală.

- Cred ca vor sa incheie toata povestea si sa se astearna linistea. Oameni buni, nu se leaga nimic, mai aveti cumva incredere in vreo institutie din aceasta tara??

- NU credem! Oare se încearcă o mușamalizare, că se ajunge prea sus în politică?!

- Nu acolo i-a fost sfarsitul. Au scos-o de-acolo, din curtea aia oribila si au facut-o in alta parte ulterior. Sunt cu totii o apa si-un pamant!

- Eu unul nu cred. Dar ar trebui ca presupusul criminal să arate autorităților cum a făcut, cum a de a reușit să ardă și prin ce metodă corpul acestei copile. Ar trebui făcut un experiment pe un animal mort alături de criminal. Să spună ce combustibil a folosit de a reușit să facă cenușă corpul acestei tinere într-un butoi. Eu nu cred că este posibil !!!!

- Daca as fi in locul familiei Alexandrei as cere "a second opinion" de la un centru de prestigiu din occident. In tara asta orice poate fi măsluit...

- Am senzatia că e dată moartă ca să oprească investigația - deși nu e. Ăsta e feelingul meu.. ceva nu se potriveste. 

- Refuz sa cred. Se încearcă inchiderea cazului.

- Se pune batista pe țambal??

- E convenabil ca Alexandra sa fie declarata moarta! Dinca va fi judecat, nu poate fi condamnat pe viata din cauza varstei; primeste 20 ani, se va constata ca are probleme psihice si in cativa ani va fi liber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel