Crimă Caracal. Grapini: STS trebuie resetat!

Maria Grapini
Maria Grapini

"Cazul care cutremură, zilele acestea, România, legat de crimele din Caracal, a stârnit reacții imediate în rândul opiniei publice. Mai mult decât atât, faptul că STS a indicat trei adrese eronate ale posibilului criminal, ceea ce a întârziat fatal salvarea unei tinere de 15 ani de la moarte, a semănat revoltă și indignare. Cea care a ajuns în cele din urmă la casa vizată a fost Poliția", transmite europarlamentarul PSD Maria Grapini.

Cazul care cutremură, zilele acestea, România, legat de crimele din Caracal, a stârnit reacții imediate în rândul opiniei publice. Mai mult decât atât, faptul că STS a indicat trei adrese eronate ale posibilului criminal, ceea ce a întârziat fatal salvarea unei tinere de 15 ani de la moarte, a semănat revoltă și indignare. Cea care a ajuns în cele din urmă la casa vizată a fost Poliția.

Europarlamentarul Maria Grapini a comentat, vineri, 26 iulie, acest caz cutremurător: “Șocul unei asemenea știri este imens. Cercetările sunt în plină desfășurare, astfel că voi încerca să păstrez un ton ponderat, dar elementele pe care le avem deja, apărute în spațiul public și discutate întruna, de azi dimineață, mă revoltă! Serviciul de Telecomunicații Speciale a indicat trei adrese greșite! Polițiștii au pierdut ore bune, mergând pe piste false, la indicațiile acestui serviciu. În final, Poliția Română a găsit locul faptei, însă prea târziu. O fată de 15 ani a fost ucisă pentru că s-a bâjbâit.

STS are un buget enorm și solicită, în permanență, mărirea lui! Pot să întreb pentru ce? În ce investește banii, unde este tehnica ultra performantă pe care o tot invocă? Prea mult timp am acceptat să stăm cu vălul peste ochi, atunci când este vorba despre STS. E timpul să-l ridicăm! Dacă investigațiile finale vor confirma faptul că STS nu a reușit să gestioneze crima sau crimele din Caracal, cred că STS trebuie resetat! Nimeni nu e mai presus de lege, nici măcar acest serviciu! Felicitări Poliției pentru profesionalismul dovedit în acest caz! Solicit ca autoritățile competente să nu se rezume la comunicate și sancțiuni minore. Toți cei vinovați trebuie anchetati penal și demiși, dacă se impune!”, a declarat Maria Grapini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel