CRIMĂ Braşov. Bărbatul care şi-a omorât soţia şi copiii, REȚINUT

Bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii ai săi a fost reţinut.

Așadar, bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii a fost reţinut, în noaptea de marţi spre miercuri, şi va fi prezentat judecătorilor Tribunalului cu propunere de arestare preventivă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, individul a fost reţinut în jurul orei 23,30, pentru 24 de ore, fiind dus în arestul inspectoratului.

Ce spun anchetatorii

Marţi, în jurul orei 13,30, Florin Mircea Buliga, de 43 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov şi a spus că şi-a omorât soţia, în vârstă de 42 de ani, şi pe cei doi copii ai familiei, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Conform anchetatorilor, deocamdată nu se ştie cu exactitate dacă tragicul eveniment s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi sau în cursul zilei de marţi.

Urmează ca medicii legişti să stabilească, după autopsie, cauza şi ora producerii decesului.

[citeste si]

Familia Buliga locuia într-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc de pe strada Stejarului, din cartierul braşovean Noua. Bărbatul a fost cu câteva zile înainte de crimă la Mănăstirea Şinca Nouă de lângă Făgăraş, pentru a se ruga. Se pare că înainte de a-şi ucide familia, el a vrut să se sinucidă, au spus anchetatorii, potrivit Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel