Crimă Botoșani. Petiție semnată de mii de români: Închisoare pe viață

Oamenii sunt revoltați de oribila crimă care a avut loc în Botoșani și cer închisoare pe viață pentru fotograful de 16 ani care și-a ucis amica. 

Aproximativ 3.147 de oameni au semnat o petiție online prin care cer condamnarea adolescentului pe viață pentru gestul său cumplit. 

Textul pețitiei

"Poporul român dorește condamnarea pe viață a ucigașului Bogdan Ionel in varsta de 16 ani!

Ai curmat viata unei fete nevinovate doar pentru ca tu ai fost orbit de iubirea fata de iubita ta! Cum ai putut sa ai asa sange rece si sa nu te gandesti deloc la viata ei?

Ai 16 anisori, parul tau abia crescuse si mintea ta aproape se dezgheta, Petronela avea toata viata inainte, nu am cunoscut-o, nu am auzit niciodata despre ea dar m-a durut pe mine ca telespectator sa vad acea crima oribila care ai comis-o, nesimtitule! Nu te-ai gandit la viata ta macar? La viata ei? La viata parintiilor tai si parintiilor ei?

La viata tuturor celor din jurul tau? Nu te-ai gandit la nimic. Am o intrebare, te-a mai ajutat cineva? Vom afla curand,  imi doresc sa primesti pedeapsa cu moartea, dar cum statului nu ii intra in competente sa iti ofere asta acceptam si pedeaspa pe viata fara drept de eliberare pe buna purtare!", se arată în textul pentru petiție. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel