Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Creşe şi grădiniţe, legea care schimbă totul. Grindean: Statul plăteşte

Copil
Copil

Ioana Grindean, consilier de filantropie, a explicat, în cadrul emisiunii "Jungla urbană", care sunt proiectele prin care a încercat să convingă statul să dea o mai mare atenţie educării copiilor. 

Ioana Grindean a povestit faptul că structura din care face parte a reuşit să iniţieze două proiecte de lege care au dus la schimbarea în bine a modului în care sunt susţinuţi copiii mici de către stat.

"Am reuşit să convingem statul român să se uite la copii mai devreme de cinci ani, atunci când se duc la grădiniţă. Astfel, am reuşit să transformăm creşta într-o instituţie de educaţie. Până acum, creşele erau instituţii de protecţie socială, păstrători de copii. Am trecut prin Parlament două proiecte de acte normative: unul dintre ele se referă la grădiniţă şi face din grădiniţă instituţie obligatorie; practic, până în 2030 [...] toţi copiii României vor trebui să meargă la grădiniţă. Iar al doilea proiect care deja este lege este cel prin care cei mici să fie finanţaţi de către stat şi în creşte. Practic, în momentul de faţă, statul plăteşte educaţia copilului din creşe şi grădiniţe", a explicat Ioana Grindean. 

Ioana Grindean, după ucenicia în presă, s-a specializat pe comunicare și, mai ales, pe legăturile dintre oameni. Este consultant de filantropie și are o putere de convingere incredibilă. Spune că filantropia e o stare de spirit, crede că dărnicia se poate educa și dezvăluie că-n România se fac donații de-a valma. 

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Ioana Grindean:

Vezi şi: Protestatarul Dide, mesaj despre fetița jandarmeriței care a murit

Sfântul Daniel, calendar ortodox 17 decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel