Credite pentru tratamente stomatologice și estetice dentare

Poți lua un credit avantajos pentru a-ți rezolva dantura
Poți lua un credit avantajos pentru a-ți rezolva dantura

Pentru mulți dintre români costurile întreținerii și reparării danturii sunt prea mari, motiv pentru care unele clinici stomatologice au dezvoltat, împreună cu anumite bănci, credite speciale în condiții avantajoase pentru tratamente stomatologice. Cum funcționează un astfel de program ne explică dr. Rodica Ghionea, de la clinica City Dent.

„Zâmbetul pacienților noștri este prima noastră prioritate și toate eforturile noastre sunt direcționate spre asigurarea confortului, atât din punctul de vedere al sănătății dentare, cât și financiar al tuturor celor care ne intră în clinică", explică dr. Rodica Ghionea la întâlnirile periodice pe care le are cu pacienții, organizate în cadrul unui program de educare în domeniul sănătății dentare, derulat de clinica City Dent din București.

Turismul dentar în floare în România

Serviciile de asistență dentară nu au cunoscut, până acum, o atenție deosebită din partea statului, prin finanțări din bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate. O parte dintre acestea nu sunt decontate din FNUASS, iar pentru cele decontate, fondurile alocate nu sunt suficiente.

Cu toate acestea, investițiile în infrastructura stomatologică, dotarea cabinetelor și clinicilor stomatologice cu aparatura și tehnică de ultimă generație, introducerea unor proceduri moderne permit medicilor stomatologi să ofere asistență stomatologică de înaltă calitate profesională atât pacienților români cât și celor din străinătate.

România se află pe circuitul turistic dentar al multor străini datorită atât prețurilor de două sau chiar trei ori mai mici decât în alte țări europene cât și profesionalismului medicilor stomatologi români. Din păcate, pentru pacienții români nu întotdeauna aceste prețuri sunt comode.

Românii, cele mai grave probleme dentare

România se numără printre populațiile cu cele mai grave probleme dentare din Europa, dar și la nivel mondial. 7 din 10 români și-au pierdut cel puțin un dinte, potrivit datelor Eurobarometru, iar 3 din 10 nu mai păstrează niciun dinte natural.
Cei mai mulți dintre românii merg la cabinetul stomatologic doar atunci când au dureri foarte mari și este, de multe ori, prea târziu pentru a salva dintele sau dinții care au cauzat aceste dureri.

La ora actuală, în România funcționează aproximativ 522 de cabinete stomatologice în rețeaua publică, în timp ce în sectorul privat s-a constatat o creștere semnificativă de clinici, peste 15.000.

Tratamente decontate doar pentru copii

Deși cabinetele stomatologice sunt în contact cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, care oferă decontări de până 100% pentru copii, medicii avertizează că banii nu sunt suficienți și costurile pentru tratamentele stomatologice trebuie suportate integral din buzunarul pacienților.

O măsură pe care au adoptat-o unele clinici stomatologice pentru a veni în ajutorul pacienților este aceea de finanțare a tratamentelor stomatologice prin intermediul băncilor.

Credite avantajoase în scopuri medicale

Clinica City Dent, una dintre cele mai moderne clinici stomatologice, orientată spre asigurarea unor servicii de calitate și a unui confort sporit pacienților săi oferă, printr-un parteneriat cu CEC Bank credite pentru scopuri medicale în condiții extrem de avantajoase, destinate finanțării costurilor aferente oricăror tratamente și investigații medicale.

Clinica City Dent pune, prin intermediul CEC Bank, la dispoziția pacienților săi două tipuri de credite:

a) maximum 10.000 de lei, pentru o perioadă de creditare de maximum un an, cu comisioane zero (0), dobândă zero(0), fără aport propriu.

b) maximum 30.000 lei, pentru o perioadă de maximum 5 ani, cu posibilitatea de a opta pentru o perioada de grație de maximum 360 zile calendaristice, în care nu se plătește rata, ci doar dobânda.

Comisioane

• Comision de analiză dosar: 0 lei

• Comision de administrare credit: 20 lei (lunar, în sumă fixă)

Dobânda IRCC + 3,00 p.p.

La calculul venitului net pentru obținerea unuia dintre cele două credite, se pot lua în calcul toate veniturile nete certe, cu caracter de permanență pe toată durata de creditare. Pot contracta credite pentru scopuri medicale atât pacienții, cât și rudele lor de gradul I sau

II. Creditul se acordă integral, într-o singură tranșă, numai prin virament în contul City Dent.

Cum se ia creditul

Prin parteneriatul cu CEC Bank, City Dent beneficiază de un consultant de credite dedicat, pus la dispoziția clinicii, care asigură obținerea creditului într-un mod simplu, rapid și ușor în doar doi pași.

Primul pas este consultația de specialitate, în care medicul și pacientul stabilesc planul complet de tratament medical și costul acestuia.

În cel de-al doilea pas, pacientul merge la consultantul dedicat City Dent cu actele indicate de medic și planul de tratament și printr-o procedură simplificată, banca acordă creditarea în doar câteva zile.

Al treilea pas este cel în care pacientul utilizează creditul oferit și beneficiază de serviciile și tratamentele medicale profesioniste ale medicilor specialiști ai City Dent.

Cele mai frecvente credite oferite prin parteneriatul City Dent-CEC Bank merg spre tratamentele pentru chirurgie-implantologie și coroane dentare.

„Ne dorim cât mai puțini români cu probleme dentare grave. Facem totul pentru a avea grijă de pacienții noștri la cel mai înalt nivel al așteptării lor și ne asigurăm permanent că avem toate mijloacele pentru a reuși acest lucru. Când pacienții ne vor vizita vor experimenta servicii dentare generale, restaurative și de cosmetică dentară la cea mai înaltă calitate, pe care le oferim cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație. Zâmbetul pacienților noștri reprezintă prima noastră prioritate. Eforturile noastre sunt îndreptate spre securizarea stării de confort. Dispunem de tratamente și abordări personalizate pentru fiecare pacient, inclusiv pentru cei temători", a declarat dr. Rodica Ghionea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel