Creștere preț energie. Florin Iordache: Parlamentul va face o anchetă

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache îi răspunde lui Mihai Tudose în privinţa anchetei parlamentare cerute de premier pe tema activităţii ANRE.

“Fără îndoială, da. Eu sunt la Parlament, aştept de la premier această scrisoare. Fie se va constitui o comisie de anchetă, fie comisiile reunite de Industrii, pentru că din câte ştiu eu, ANRE-ul este în coordonarea comisiilor de Industrii, comisiile de Industrii de la Cameră şi de la Senat vor face o astfel de anchetă, să vadă ce se întâmplă, pentru că aşa cum ştiţi, ANRE-ul este în coordonarea Parlamentului”, a spus Florin Iordache, întrebat dacă va exista o astfel de comisie de anchetă.

Întrebat cu ce s-ar solda ancheta parlamentară, Iordache a răspuns: “Cu un răspuns de la ANRE, ce s-a întâmplat şi care este un răspuns cu date şi cu documente, de ce creşte preţul, care sunt factorii care au dus la aceste creşteri, dacă nu cumva e o incompetenţă din partea ANRE-ului. Deci sunt nişte răspunsuri pe care cei care coordonează activitatea trebuie să le dea”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel