Craiova îl vrea pe Rădoi, în locul lui Mangia. Becali ar destrăma echipa, dar ”e prea scump”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi pare a fi noua opțiune a patronului CSU Craiova, care s-ar putea despărți de Devis Mangia la sfârșitul acestei ediții de campionat.

Conform celor de la Fanatik, Mirel Rădoi este prima variantă dorită de Mihai Rotaru la Craiova, dacă se desparte de Devis Mangia. Gigi Becali nu este surprins de această intenție și chiar l-a criticat pe Mangia după duelul Craiovei cu CFR Cluj, spunând că și-ar dori cel puțin trei jucători de la rivala din campionat.

Finanțatprul FCSB crede că este posibila mutarea, pentru că ”Mirel Rădoi a confirmat deja, el are carte de vizită. L-a ajutat Dumnezeu, a calificat naționala, deja are CV. N-are rost să vorbim acum (despre o revenire la FCSB), dacă el are acum oferta de la Craiova, de ce să mai vorbim de lucrurile astea? Nu neapărat un antrenor poate să aducă titlul. E adevărat, Mangia a greșit. El a făcut o greșeală care l-a costat, cu CFR. (...) Dar i-a avut pe Cicâldau și Mateiu care i-au suplinit și pe Cristea, și pe Fortes. Ei țin toată Craiova. Ei și cu Bancu. Sunt jucători de mare valoare. Dacă aș putea, i-aș lua pe toți trei, dar nu poți să-i iei. Orice om ar vrea jucători de mare valoare, dar nu se mai pune problema de transferuri de la Craiova la FCSB", a spus Gigi Becali pentru Pro TV, susținând că Mihai Rotaru ”e băiat deștept, vinde scump”.

Citește și: Cristiano Ronaldo? "Nu este nimic de făcut" se resemnează Allegri, antrenor Juventus

Mirel Rădoi, originar din Severin, care a jucat la Craiova doar pentru Extensiv, a declarat în mai multe rânduri că după ce termină mandatul de la naționala de tineret ar dori să preia o echipă de club. Însă, Rădoi va fi alături de România Under-21 la Euro 2019 din Italia și San Marino, cu meciuri în 18, 21 și 24 iunie, după competiție se va ști care va fi traiectoria sa ca antrenor.

Citește și: Prima întâlnire Manchester United - Barcelona n-a rezolvat calificarea. Solskjaer crede că va da lovitura pe Camp Nou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel