Crăciun la Palatul Buckingham. Ce ținute poartă Meghan Markle şi Kate Middleton

Tradiţionalul 'balet' al automobilelor care îi transportă pe membrii - mai mult sau mai puţin cunoscuţi - ai familiei regale britanice a avut loc miercuri, 19 decembrie, la Londra, cu ocazia prânzului de Crăciun pe care regina Elisabeta a II-a îl oferă pentru rudele sale, ca în fiecare an, la Palatul Buckingham.

Înainte de exodul rural spre Sandringham (comitatul Norfolk), unde regina Elisabeta a II-a se retrage timp de câteva săptămâni şi îşi primeşte rudele pentru a sărbători împreună Crăciunul, Palatul Buckhingham a devenit miercuri un spaţiu de convergenţă pentru întreaga familie regală. Suverana britanică organizează în celebrul palat londonez în fiecare an un prânz de Crăciun, cu câteva zile în avans faţă de data oficială a acestei sărbători, care îi oferă ocazia de a aduce la Londra o mare parte a familiei sale, inclusiv pe anumiţi membri ai casei regale pe care nu îi vede foarte des.

Cum s-au îmbrăcat fețele regale

La câteva zile după ce Kate Middleton a apărut pe prima pagină a tabloidelor după ce a ajuns la Buckingham Palace conducându-şi singură automobilul, de această dată prinţul William şi-a condus soţia şi cei trei copii, miercuri, la celebrul palat la bordul unui vehicul Range Rover. Radioasă şi purtând o vestă roz creată de Stella McCartney, ducesa de Cambridge a profitat de ocazie pentru a saluta din interiorul automobilului spectatorii reuniţi în faţa palatului şi a fost imitată de fiica ei, prinţesa Charlotte, în vârstă de trei ani, instalată pe bancheta din spate alături de fraţii ei - prinţul George, în vârstă de cinci ani, şi prinţul Philip, născut în aprilie 2018, dar şi de doica lor, Maria Turrion Borrallo. Fidel reputaţiei sale de copil timid, prinţul George, care s-a pregătit special pentru această reuniune de familie - avea părul dat cu gel -, a aruncat câteva priviri speriate spre mulţimea de oameni care se aflau în faţa palatului londonez. La Palatul Buckingham au sosit miercuri şi prinţul Harry şi soţia lui însărcinată, Meghan Markle, care deţine titlul de ducesă de Sussex.

Tensiuni între prințese


Cuplul princiar, care are parte de o presă mai puţin favorabilă în ultimele săptămâni, s-a arătat zâmbitor la sosire. Meghan, care ar trebui să nască la începutul primăverii viitoare, a purtat cu această ocazie o rochie cu guler creată de casa de modă Erdem. Specialiştii au remarcat că era vorba despre un articol vestimentar din colecţia 2015 a creatorului Erdem Moralioglu, pe care ducesa a purtat-o deja în ianuarie 2016, cu şase luni înainte de a îl cunoaşte pe prinţul Harry, cu ocazia prezenţei sale pe platoul emisiunii 'Today Show'. Ducesa de Sussex şi-a completat ţinuta de miercuri cu o pereche de cercei ce provin din colecţia Galanterie a casei Cartier. Aceasta a fost cea de-a doua sa prezenţă la prânzul oficial de Crăciun oferit de regina Elisabeta a II-a. Meghan Markle şi Kate Middleton, zâmbitoare în timpul întâlnirii lor Festivităţile de Crăciun au debutat deja pentru familia regală din Marea Britanie, afirmă site-ul closermag.fr. Miercuri, regina Elisabeta a II-a a primit vizita familiei sale extinse la Palatul Buckingham cu ocazia unui prânz festiv, înainte ca nepoţii, copiii şi strănepoţii ei să i se alăture pe domeniul Sandringham pe 25 decembrie. În pofida tensiunilor dezvăluite de presa britanică în ultimele săptămâni între Kate Middleton şi Meghan Markle, cele două ducese au sosit foarte zâmbitoare la această reuniune de familie. 

VEZI ȘI:

Meghan Markle pune piciorul în prag: prințul Harry are interzis

Meghan Markle, avertizată. Majordomul lui Lady Di rupe tăcerea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel