Cozmin Gușă după închiderea Realitatea TV. Acuză statul paralel de suprimare

Cozmin Gușă FOTO AGERPRES
Cozmin Gușă FOTO AGERPRES

Cozmin Gușă dă cărțile pe față după închiderea postului Realitatea TV.

Cozmin Gușă va răspunde, începând cu ora 17:00, întrebărilor vizavi de închiderea Realitatea TV. DC News transmite declarațiile, în format LIVE TEXT, pe DC News:

- Am vazut toata agitatia de tip emotional a colegilor mei.

- Daca este sa va vorbesc despre Realitatea TV... nu e o simpla institutie media, e o stare de spirit. Sunt 18 ani in care televiziunea si-a derulat activitatea.

- Este prima televiziune de stiri din Romania.

- In 2001 eram un tanar imberb în politică. M-a vizitat Prigoană care nu știa daca poate face o activitate independentă de știri in Romania. A venit cu speranta ca partidul care era la putere i-ar permite lui, adica PSD, fara sa aiba probleme de existenta, sa faca o activitate de televiziune independenta. Prigoana era membru PNL in acel moment! L-am asigurat ca poate face acest lucru. Am discutat despre numele televiziunii si i-am zis ca vreau sa existe si in Romania un fel de CNN, cum de altfel a devenit.

- Este o televiziune care a reprezentat interesul cetateanului.

- Realitatea TV a fost o obsesie pentru politicienii aflati la putere, dar si o obsesie pentru statul paralel.

- Este televiziunea care in 2004, in plin proces de consolidare a puterii PSD, a preferat sa fie obiectiva si i-a dat un sprijin si lui Basescu, cu mine sef de campanie castigand alegerile. Este televiziunea care i-a dat posibilitatea lui Geoana, in 2009, sa apara si sa discute la TV. Realitatea TV este televiziune care l-a susținut pe Iohannis în 2014. Nu eu, ci televiziunea!

- Realitatea TV a formalizat, după Colectiv, un demers public in care le solicitam autoritatilor sa duca de urgenta bolnavii arsi in afara tarii.

- Coldea, Maior și toți cei aflați la butoane au avut obsesia de a pune bocancul pe grumazul televiziunii noastre. Au încercat totul, chiar au infiltrat diverși indivizi pe mai toate nivelurile de structură, pentru a fi siguri că anumite lucruri nu vor apărea pe post.

Postul Realitatea TV, care a început să emită în 2001, se va închide miercuri seară, odată cu expirarea licenței audiovizuale, șefii postului spun că o parte dintre programe vor putea să fie urmărite pe noul post, Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel