Cozmin Guşă revine la TV cu emisiunea Romania 2019. Surpriză pentru telespectatori

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Guşă reia seria emisiunilor "Romania 2019", la Realitatea TV.

"O să vedem ce am văzut şi în primul sezon, toate acele dedesubturi politice care altora le scapă, nouă nu. O să luăm ţara la pas. Sub forma unei caravane, care va ţine până după al doilea tur de scrutin la prezidenţiale. Emisiunea se va desfăşura sâmbătă şi duminică seară. Va fi interesantă, va fi tonică. Va fi cu concursuri, cu voting.

Realitatea TV a fost cea mai importantă televiziune şi la alegerile din 2004, şi din 2009, şi mai ales, din 2014, asta o ştiu toţi, şi cei mai tineri. Formatul este unul adaptat sezonului politic. În fiecare sâmbătă şi duminică seară, pe unde vom fi prin ţară, vom prezenta o dezbatere între susţinătorii candidaţilor sau candidaţi de la caz la caz", a explicat Cozmin Guşă.

Care va fi structura emisiunii

"Va fi susţinătorul lui Iohannis de la Arad, în studio, al lui Dăncilă de la Arad, în studio şi aşa mai departe. În prima parte a emisiunii, până când vom vedea dacă cei peste 20 de candidaţi îşi vor strânge cele 200.000 de semnături... Invitaţi vor fi susţinători ai lui Klaus Iohannis, Dăncilă, Dan Barna, Toader Paleologu şi Mircea Diaconu, ei având nişte partide în spate fiacare, în mod evident îşi vor strânge semnăturile.

Dezbaterea va porni din fiecare loc, cu aceşti susţinători, care în prima parte a emisiunii vor spune de ce e bun al lor, de ce e rău al altora. Vom avea şi alţi invitaţi în platou. După această primă repriză de dialog, vom dezbate şi câte o temă de tip prezidenţial şi felul în care susţinătorul prezidenţiabilului respectiv vede această temă. Vor fi multe surprize. Vom vedea de le specificul folcloric până la cel culinar. Să ne cunoaştem mai bine unii cu alţii, pentru că ţara nu e doar Bucureştiul. De aceea fac acest efort să merg cu echipa Realitatea TV prin toată ţara", a declarat Cozmin Guşă.

Emisiunea "Romania 2019 - alege preşedintele" va fi că emisiunea va avea 5 juraţi

"Surpriza de la "Romania 2019 - alege preşedintele" va fi că emisiunea va avea 5 juraţi. Ei urmăresc emisiunea şi, după ora 23.00, vor da note. Va fi un clasament. Vom vedea la Arad cine câştigă prima rundă de alegeri, apoi a doua zi în Bihor, vom vedea acolo cine va câştiga", a declarat Cozmin Guşă la Realitatea TV. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel