Cozmin Gușă, provocare pentru Hoandră: ”Nu ocoli răspunsul despre Rareș Bogdan!” Ce a urmat la Realitatea TV

„România 2019” cu Cozmin Gușă
„România 2019” cu Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a lansat, la Realitatea TV, o provocare pentru Octavian Hoandră, legată de două persoane cunoscute.

„Fiți atenți, dați televizorul la maxim, pentru că am o provocare pentru Tavi Hoandră. Vorbești despre o nouă generație. Tavi Hoandră a trăit mulți ani din viața lui alături de două personaje care au devenit noutăți în urmă cu câțiva ani, mă refer la Eduard Hellvig și Rareș Bogdan. Tavi Hoandră i-a cunoscut foarte bine. Te provoc la un exercițiu de sinceritate: să ne spui cât de satisfăcut ești de felul în care Eduard Hellvig sau Rareș Bogdan au evoluat. Adică ești mulțumit, în calitatea ta de prieten vechi, de evoluția lor?", i-a spus lui Hoandră Cozmin Gușă.

„Hai să fac o dezvăluire", a început astfel răspunsul Octavian Hoandră. „Înainte de a fi numit, cu vreo două zile, m-am întâlnit cu Edi, era cum îl știam. Domnul Hellvig, prietenul Edi, a făcut voluntariat. Era un student foarte bun. Nu cred că a ratat vreo carte despre care se discuta. (...) M-a întrebat: Ce să fac? Am zis că trebuie să-l provoc, pentru că omul acesta are ceva de făcut, e tânăr. I-am zis: Du-te! Știi cine ești. (...) Și sunt mândru că a făcut acest lucru. A fost primul care a denunțat acele blestemate de protocoale", a spus Octavian Hoandră la Realitatea TV.

„Dar Rareș?"

„Dar legat de Rareș?", a continuat Cozmin Gușă. „Îi vezi viitor politic? Nu ocoli răspunsul", a adăugat Gușă.

„Eu, spre deosebire de alți oameni din țara aceasta, nu o să vorbesc niciodată prietenii de rău, de un om cu care am stat la masă", a zis Hoandră, adăugând ulterior: „Pot să spun ce-i doresc. Îi doresc să aibă alături de el prieteni adevărați".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel