Cozmin Gușă, ofertat de Viorica Dăncilă să revină în PSD. Radu Banciu: Deci e bună asta...

Consultantul politic Cozmin Gușă a fost ofertat de către premierul Viorica Dăncilă să revină în PSD. Cozmin Gușă a fost în PSD în timpul guvernării Adrian Năstare, perioadă în care a ocupat funcția de secretar general al partidului. Radu Banciu a comentat informația, confirmată de Cozmin Gușă, la B1 TV. 

”Doamna Dăncilă i-a făcut o ofertă domnului Gușă” a spus Radu Banciu, la B1 TV, comentând: ”Tot o bănuiam pe doamna Dăncilă că nu prea are referințe, prieteni, pe care-i poate aduce pe scena publică. (...) Mi se pare destul de interesant că doamna Dăncilă vine, pentru prima dată de când a fost lăsată singură, fără ”lesă”, după dispariția domnului Dragnea de pe scena publică, și-l propune pe Cozmin Gușă.”

”Este ca un fel de ultimă tentativă de redresare” spune Radu Banciu. Jurnalistul consideră că PSD e la sfârșit de eră. Ulterior, în emisiunea de la B1 TV, Radu Banciu a afirmat: ”Deci e bună asta cu Cozmin Gușă, doamna Dăncilă a făcut o mutare, asta este singura, probabil că nu se va încumeta la încă una.”, considerând că e puțin probabil să sară consultantul politic în tren chiar acum, când ”se termină șina”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel