Cozmin Gușă, ofertat de Viorica Dăncilă să revină în PSD. Radu Banciu: Deci e bună asta...

Roxana Neagu / 04 sep 2019 / 06:52

Consultantul politic Cozmin Gușă a fost ofertat de către premierul Viorica Dăncilă să revină în PSD. Cozmin Gușă a fost în PSD în timpul guvernării Adrian Năstare, perioadă în care a ocupat funcția de secretar general al partidului. Radu Banciu a comentat informația, confirmată de Cozmin Gușă, la B1 TV. 

”Doamna Dăncilă i-a făcut o ofertă domnului Gușă” a spus Radu Banciu, la B1 TV, comentând: ”Tot o bănuiam pe doamna Dăncilă că nu prea are referințe, prieteni, pe care-i poate aduce pe scena publică. (...) Mi se pare destul de interesant că doamna Dăncilă vine, pentru prima dată de când a fost lăsată singură, fără ”lesă”, după dispariția domnului Dragnea de pe scena publică, și-l propune pe Cozmin Gușă.”

”Este ca un fel de ultimă tentativă de redresare” spune Radu Banciu. Jurnalistul consideră că PSD e la sfârșit de eră. Ulterior, în emisiunea de la B1 TV, Radu Banciu a afirmat: ”Deci e bună asta cu Cozmin Gușă, doamna Dăncilă a făcut o mutare, asta este singura, probabil că nu se va încumeta la încă una.”, considerând că e puțin probabil să sară consultantul politic în tren chiar acum, când ”se termină șina”.