Cozmin Gușă: M-au așteptat să ies. M-au văzut când am intrat. Erau înfierbântați

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Modificările la Codul Penal și cel de Procedură Penală au fost adoptate de Camera Deputaților, miercuri, după ce amendamentele opoziției au fost respinse, iar PSD și ALDE și-au protejat modificările legislative.

În acest context, Cozmin Gușă a povestit o discuție avută cu niște oameni care l-au așteptat după ce a ieșit de la o lansare de carte.

”Am fost, zilele trecute, la Biblioteca Națională, la o lansare de carte. Când am ieșit, niste oameni, patroni ai unor restaurante din zonă, care m-au văzut când am intrat m-au așteptat. Cât timp am stat acolo trecuseră modificarile la Codurile Penale. Oamenii mi-au zis așa: când ați intrat nu v-am prins, eram mult mai înfierbântați. Am așteptat acum să vă salutăm când ați ieșit. Între timp s-a votat. V-ați asteptat? Noi nu. Erau oameni care aveau vreo 20-30 angajați. Vorbesc aici despre letargia în care și cei care au activat în domeniul luptei pentru o justiție mai bună s-au săturat. O văd ca pe o fatalitate”, a povestit Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Deputaţii PNL, USR şi PMP au criticat, miercuri, în plen, modificările aduse Codurilor penale, anunţând că le vor contesta din nou la Curtea Constituţională, în timp ce PSD a susţinut că textele sunt constituţionale.

VEZI ȘI: Referendum 26 mai. Hoandră, despre mișcarea lui Iohannis: Se va întâmpla o nenorocire

Modificările la Codul Penal au fost adoptate cu 180 de voturi pentru și 81 împotrivă, iar cele la Codul de Procedură Penală cu 181 pentru și 83 împotrivă.

VEZI ȘI: Naty Badea, dezvăluire în premieră. "M-a șocat un pic. E o realitate pe care trebuie să ne-o asumăm"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel