Cozmin Gușă, invitat surpriză la Realitatea TV. ”E pornit” / ”Câțiva telespectatori s-au enervat”

„România 2019” cu Cozmin Gușă
„România 2019” cu Cozmin Gușă

Cozmin Gușă, sâmbătă seară, a avut un „invitat surpriză” la Realitatea TV.

„Avem un invitat lipsă. Este pe drum. E o mare surpriză pentru dumneavoastră", a spus Cozmin Gușă la începutul emisiunii „România 2019", difuzată, sâmbătă seară, la Realitatea TV.

Ulterior, s-a aflat că este vorba despre Marian Vanghelie. „De data aceasta, ar fi trebuit să ajungă la timp, numai că a prins un accident pe drum și a trebuit să ocolească. L-am pus la curent în pauză (n.r. cu subiectele emisiunii). Marian Vanghelie, te văd după mult timp. Mulțumesc că ai venit. După cum îl văd, va fi complicat în seara aceasta, pentru că e pornit.

Fac un rezumat și pentru tine. Am discutat în prima oră despre sistemul de justiție din România. Câțiva telespectatori am văzut că s-au enervat. Ne-au trimis mesaje. Le citesc, dar vă rog: cu mai puțină ură. Haideți să dezbatem", a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.

În cadrul emisiunii de sâmbătă seară, s-a discutat și despre Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA. Despre ea, Marian Vanghelie, potrivit realitatea.net, a spus că este o trădătoare de țară și se bucură că se află sub control judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel