Cozmin Gușă, după trecerea moțiunii de cenzură: Dăncilă a căzut victimă propriei sale echipe

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Consultantul politic Cozmin Gușă a analizat situația actuală de pe scena politică din România, după căderea Guvernului Dăncilă.

"Ieri vorbeam despre acest scenariu, care cam acolo a fost, la 55% probabilitate, să zicem că am avut dreptate. Dar, mai mult decât atât, vorbeam ieri despre câștigători și perdanți în acest scenariu pe care îl prezentam. Treburile rămân la fel cum spuneam ieri. Avem, practic, un cuplu de câștigători astăzi în persoanele lui Klaus Iohannis, respectiv Ludovic Orban, și implicit un avantaj de parcurs, în această campanie, pentru Dan Barna, care în urma acestui rezultate are posibilitatea să se înghesuie pentru locul al doilea într-o finală cu Klaus Iohannis. Deci câștigătorii sunt aceștia, în special Ludovic Orban care a lucrat mult în ultimele luni să negocieze și practic să provoace o premieră", a explicat Cozmin Gușă, potrivit relitatea.net.

Premieră în politica românească de după '89

"Care este premiera? Pentru prima dată după 1989, un guvern al PSD, urmaș al Partidului Comunist, este dat jos prin moțiune de cenzură. Au fost alte guverne de dreapta date jos prin moțiune de cenzură, dar niciodată un guvern de stânga al PSD-ului. Aceasta este premiera pe care Ludovic Orban, acest Sfânt Gheorghe al liberarilor, cu sulița sa, a reușit-o. A avut o victorie pe care am anticipat-o de multă vreme. În urmă cu o lună vorbeam despre modul serios în care negociează și își face treaba", a mai spus consultantul politic.

"Viorica Dăncilă a căzut victimă a propriei sale echipe de consultanți"

"Referitor la perdanți, în mod evident, Viorica Dăncilă a căzut victimă a propriei sale echipe de consultanți pe care și-a ales-o din afara partidului și pe care a introdus-o în partid pe ușa din dos. Această echipă de consultanți că culeagă ca voturi, echipa de consultanți a pierdut la masa verde, ca să nu zic la masa de poker pentru că așa a sunat ceea ce s-a întâmplat în ultimele 48 de ore", a completat consultantul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel