EXCLUSIV  Cozmin Gușă: Sârbu a condus din umbră. Am fost CERTAȚI vreo patru ani. L-am ACUZAT

Cozmin Gușă a declarat la interviurile DCNews Live că Adrian Sârbu este cel care a dus la tabloidizarea presei, lucru pe care i l-a reproșat public în urmă cu mai mulți ani.  Analistul politic spune că în spatele Clubului Român de Presă s-ar fi aflat în urmă cu câțiva ani același Adrian Sârbu, care l-ar fi condus din umbră. 

Critica lui Cozmin Gușă la adresa lui Adrian Sârbu l-ar fi costat ruperea relațiilor pentru o perioadă de patru ani. Gușă spune totodată că Sârbu a avut niște calități remarcabile ca manager, el fiind cel care l-a creat ca personaj mediatic pe Gigi Becali, în vremea când nimeni nu știa de el.

"Sârbu a condus din umbră Clubul Român de Presă. El, un manager de presă extrem de talentat, foarte creativ, regizor la bază. Așa se întâmplă la un moment dat când ai prea multă putere și nu ți-o exerciți ca un președinte de țară, deși eu cred că el era mai tare ca Emil Constantinescu în perioada 1996-2000, se întâmplă lucruri de felul acesta. Eu l-am criticat o singură dată și am stat certați vreo patru ani. L-am criticat că el a stat la baza tabloidizării mass-media, apropo de începuturile cu Teo, cu manele, cu Gigi Becali. El l-a inventat pe Becali ca personaj mediatic. Noi în presă facem și lucruri bune și lucruri rele, dar Clubul Român de Presă sau cum s-o numi el, este nevoie să se ranforseze din nou, să fie un interlocutor serios, critic la adresa administrației," a declarat Cozmin Gușă la interviurile DCNews.

Vezi răspunsul complet, de la minutul 35:00:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel