Urmărește emisiunea live


Cozmin Gușă: PSD a căzut 10 etaje cu liftul. Jocul, în favoarea lui Iohannis

Consultantul politic Cozmin Gușă, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, a spus că PSD a căzut 10 etaje cu liftul.

„Mărturisesc că din calitatea de fost secretar general al PSD azi nu mai recunosc nimic din cele ce se întâmplau atunci; bune - rele erau lucruri cu cauză, bine determinate, oameni care aveau proprietatea ideilor și a deciziilor pe care le luau", a spus Cozmin Gușă.

„În plină ofensivă diplomatică a României, această dinamitare a stabilității politice interne nu mai ține doar de ambiția lui Dragnea, ci miroase a altceva - jocul devine extrem de transparent. Din informațiile pe care le am, s-au trimis mesaje de la toate ambasadele importante ale partenerilor noștri externi ca PSD să nu facă un asemenea lucru, pentru că ar dinamita încrederea necesară pentru parteneriate solide pentru România. Noi nu mai suntem cu o majoritate conformă de tip euroatlantic după acest episod", a spus Cozmin Gușă.

Consultantul politic a explicat și refuzul unor miniștri de a demisiona din Guvern. „Tudorel Toader este consecvent unui parcurs. Nu vrea să-și strice cariera bineîntemeiată. Ministrul Apărării este conștient, mai ales după vizita lui Klaus Iohannis în SUA, de mizele care se joacă în România și își dă seama că nu trebuie să se joace de-a guvernarea", a precizat Gușă.

„PSD a căzut 10 etaje cu liftul, indiferent cum se va termina acest CEx. Jocul în România va ajunge în favoarea lui Iohannis, dar cu o instabilitate politică", a punctat Gușă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel