Cozmin Gușă: Dragnea, SURPRIZĂ de la Iohannis

Cozmin Gușă consideră că Liviu Dragnea va trebui să vină cu o propunere de premier, după o decizie a partidului, cu toate că încă ar mai avea puterea să impună persoana pe care o dorește.

"Sigur că Liviu Dragnea ar preferea idealul, adică ar prefera Viorica Dăncilă. Nu se va putea asta. Dacă va face asta s-ar putea să aibă surprize neplăcute din partea lui Iohannis... El în continuare poate să-și impună omul în fața partidului, dar nu mai vrea, pentru că pericolul este maximal pentru el. O să aibă nevoie de decizia partidului, nu mai poată să le spună că merge el la Cotroceni pentru că el nu mai este în aceeași formulă. Spuneam mai de dimineață că el a câștigat o bătălie, dar a pierdut războiul. Și repet: Liviu Dragnea, cu greșelile pe care le-a făcut, în fruntea unui partid ca PSD-ul, s-a declasat mult și în perioada următoare el va vedea aceste lucruri", a declarat Cozmin Gușă în direct la Realitatea TV.

Consultantul politic apreciază că parlamentarul ALDE, Remus Borza, este singurul care a avut "o poziție clară" în tot scandalul moțiunii de cenzură. Gușă susține că acesta va fi dat afară din partid de către șeful formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu.

"România capătă ceea ce merită. România merită Dragnea astăzi, asta e! România va merita un guvern Dragnea, că nu zice nimeni nimic. Și mai am un lucru de remarcat. Remus Borza, singurul din ALDE, care a avut, printr-o intervenție în exclusivitate la Realitatea TV, o poziție foarte clară discutând despre un program, care așa cum e el, s-a înfăptuit până acum, conform graficului. A avut curaj. Am înțeles că mai puțin curajosul Tăriceanu se va ascunde în spatele partidului și-l va elimina, asta apropo de niște chestii individuale", a declarat Cozmin Gușă în direct la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel