COVID-19. MISTERUL deceselor raportate astăzi. Răsturnare de situație în ”cea mai neagră zi” din războiul cu noul Coronavirus

În urmă cu puțin timp au fost raportate încă 25 de decese. Dacă ne uităm la cifre, ar fi cea mai neagră zi din războiul României cu COVID-19, dar realitatea e mult mai neagră. 

Au fost decese neraportate din martie, aprilie și mai.  

În 23 martie, un bărbat din Hunedoara a murit, fiind confirmat cu COVID-19 trei zile mai târziu. Un alt deces raportat astăzi este din 31 martie, al unui bărbat de 55 de ani din Mureș, confirmat și decedat în aceeași zi. 

În plus, au mai fost transmise, la bilanțul zilnic, decese din aprilie: unul din 21 aprilie, un bărbat din Suceava confirmat în 15 aprilie, întors în luna februarie din Italia, o femeie din Ialomița, confirmată în 22 aprilie, decedată în 26 aprilie, o femeie din Mureș, fără alte boli, confirmată în 10 aprilie, decedată în 21 aprilie, un caz din 8 APRILIE, decedat și confirmat în aceeași zi, din Mureș, deces din 16 aprilie din Sălaj, un alt deces din 8 APRILIE din Arad, confirmat în 3 aprilie, tot din Arad, un alt caz din 9 aprilie, confirmat în 29 martie, o femeie din Vrancea a murit în 16 aprilie, la patru zile de la confirmare, un alt deces este din 24 aprilie, din Hunedoara. 

Au fost raportate astăzi cinci decese din 1 mai, toate din Suceava, cu vârste între 61 și 84 de ani, dar și o tânără de doar 32 de ani. În 2 mai, a fost înregistrat un alt deces în Suceava, confirmat cu COVID-19 o zi mai târziu. În 3 mai a fost un alt deces, în Mureș, caz confirmat în 29 aprilie, în 7 mai s-au înregistrat decesele a doi bărbați din Galați. Tot în 7 mai, a fost alte patru decese în Suceava.

Singurul deces de astăzi este cel cu numărul 923, un caz confirmat cu COVID din 13 aprilie, o femeie din Botoșani.  

Cum am ajuns astăzi să aflăm de decese din martie, aprilie, începutul lunii mai? Iată ce răspund oficialii de la Ministerului Sănătății: Un număr de 18 decese au fost identificate în urma noilor raportări. În prezent, direcțiile de sănătate publică introduc direct în platformă informațiile, iar INSP monitorizează tot procesul”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel