COVID-19 face ravagii în Catalonia. Iată ce se întâmplă cu granițele

Regiunea Cataloniei a decis să ia cele mai drastice măsuri, pentru a reuși să combată extinderea coronavirusului. 

Regiunea Cataoniei a decis să își închidă granițele în încercarea de a limita extinderea pandemiei de coronavirus. Astfel, astăzi au fost anunțate noi măsuri care vor viza închiderea granițelor pentru următoarele două săptămâni.

Catalonia ​​reprezintă una dintre zonele cele mai afectate de coronavirus din Spania. Din cauza densității mari a populației, mai ales în Barcelona, favorizarea răspândirii COVID-19 este extrem de ridicată. Deși are deja unele dintre cele mai dure măsuri în vigoare din țară, inclusiv închiderea barurilor și restaurantelor în următoarele 15 zile, autoritățile au anunțat că acestea vor fi închise.

„Guvernul este conștient de faptul că cetățenii sunt deznădăjduiți după atâta timp, de a nu putea face ceea ce făceau înainte, de a îmbrățișa oamenii, familia și prietenii noștri", a declarat ministrul sănătății Salvador Illa în fața parlamentului. „Dar nu este momentul să relaxăm măsurile, avem săptămâni și luni foarte grele în față", a mai adăugat acesta, conform TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel