Cotrabandă arme. Percheziții ale Poliției

 Poliţiştii timişeni specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat percheziţii pe raza municipiului Iaşi, miercuri, la locuinţa unor persoane bănuite de contrabandă calificată, după ce au fost sesizaţi de lucrătorii vamali timişoreni că au descoperit mai multe colete cu muniţie pentru arme letale, expediate din America. 

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi de către lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale Timişoara despre faptul că au descoperit în patru colete, expediate din America, muniţie şi componente pentru arme letale. Miercuri, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Iaşi, la locuinţa unor persoane, de 40 şi 50 de ani, bănuite de contrabandă cu arme, arată un comunicat de presă al Poliţiei Timiş, remis miercuri AGERPRES. 

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat de la locuinţa celor în cauză muniţia şi componentele menţionate în vederea continuării cercetărilor, menţionează sursa citată. 

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel