Cosmin Seleși, exasperat de Nicolai Tand: O să înnebunesc!

Filmările pentru “Ie, Românie”, emisiunea prezentată de Mircea Radu care va începe din 1 și 2 martie, la Antena 1, sunt în plină desfășurare. 

Drumurile prin țară sunt numeroase în această perioadă pentru Nicolai Tand și Cosmin Seleși, membri în juriul "Ie, Românie", alături de Andreea Bălan.

Cei doi preferă să meargă la drum împreună, cu mașina la volanul căreia se află Cosmin. Din nefericire, un obicei pe care Nicolai îl are l-a adus la exasperare pe colegul și prietenul său, Cosmin. "Nicolai vorbește încontinuu despre mâncare, de când se urcă în mașină și până coboară. Nu-l mai suport! Îi este foame în permanență. La cât mănâncă, nu știu cum reușește să se mențină așa suplu. Și eu sunt foarte pofticios, dar încerc să mă abțin. Zilele acestea, vom pleca în Moldova. Șase ore, pe drum, o să-mi vorbească iar despre mâncare. O să înnebunesc!", spune Cosmin, amuzat.

În drumurile lor, Cosmin și Nicolai preferă să asculte muzică și să vorbească despre familie și vacanță. "În mașină, ne place să ascultăm muzică, dar mai veche, să povestim despre familie și copii, dar și despre vacanțele în care am vrea să mergem, dacă am avea timpul necesar", mai spune juratul de la "Ie, Românie".

Nouă regiuni

Caravana "Ie, Românie", condusă de Mircea Radu, colindă țara de mai bine de o lună de zile, în căutare de fete frumoase și harnice, dar și de talente autentice. În demersul său, Mircea Radu este ajutat, în fiecare dintre cele nouă regiuni pe care le străbate, de câte două vedete. Odată găsite cele mai mândre fete din sat, dar și talentele autentice ale fiecărei zone, acestea sunt jurizate de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, într-o gală regională. Câștigătoarea fiecărei gale va participa la finala reality show-ului, care se va desfășura la București.

[citeste si] 

Prima ediție a show-ului "Ie, Românie", prezentată de Mircea Radu, se va difuza pe 1 și 2 martie, de la ora 21.15, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel