Cosmin Olăroiu și Victor Pițurcă, pe lista lui Al Ahli Jeddah

Cosmin Olăroiu este liber de contract din luna decembrie, când s-a despărțit de Al Ahli Dubai, echipă pe care a pregătit-o doar 10 meciuri.

Olăroiu este un antrenor titrat la arabi și nu duce lipsă de oferte. Al Ahli Jeddah, locul 2 în Arabia Saudită după 21 de etape, s-a interesat de serviciile antrenorului român. 

Al Ahli Jeddah tocmai ce l-a demis pe antrenorul ucrainean Sergiy Rebrov și continuă lupta la titlu cu Al Hilal Riyadh, care are 4 puncte în față. În vârstă de 48 de ani, Olăroiu este presat să ofere un răspuns în ce mai scurt timp, în condițiile în care pe lista arabilor se află și fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, notează publicația Emaratalyoum, citată de Gazeta Sporturilor.

Olăroiu, 10 trofee câștigate în Golf

Cosmin Olăroiu antrenează din 2007 în Golf, având în portofoliu echipe ca: Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli și naționala Arabiei Saudite.

Victor Pițurcă este și el liber de contract. După ce și-a reziliat contractul cu naționala României în octombrie 2014, a semnat la o zi după, cu Al Ittihad Jeddah, echipă pe care a antrenat-o până în 2016.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel