Cosmin Contra - Cel mai important meci e cel cu Lituania

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra consideră că meciul cu Lituania este foarte important în lupta pentru locul 1 din grupa Ligii Naţiunilor. 

Selecţionerul echipei de fotbal a României, Cosmin Contra, a opinat că meciul cu Lituania, programat pe 11 octombrie la Vilnius, în Liga Naţiunilor, este foarte important şi o victorie ar permite tricolorilor să-şi dispute cu Serbia, în meciul de pe 14 octombrie, de la Bucureşti, primul loc în Grupa a 4-a din Seria C. 

Contra, prezent la Muzeul Satului la lansarea competiţiei Cupa Satelor, a precizat că va trebui să găsească soluţii pentru înlocuirea jucătorilor accidentaţi şi să câştige meciul din Lituania: Am bătăi de cap, dar încerc să găsesc cele mai bune soluţii. Sunt pierderi importante în sânul echipei naţionale, dar cum a fost şi la primul meci, nu m-am plâns şi sigur vom găsi soluţii şi ne vom prezenta bine şi în aceste două meciuri. Cel mai important meci e cel cu Lituania, din punctul meu de vedere.

Câştigând acel meci, vom avea posibilitatea ca la Bucureşti, la meciul cu Serbia, să ne jucăm primul loc din grupă. E un meci foarte greu, pe un teren artificial, cu problemele de lot pe care le avem, dar după ultimul joc sunt încrezător că suntem pe drumul cel bun şi vom reuşi să câştigăm în Lituania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel