Cosma-Negulescu, înregistrări. Udrea: COȘMAR. O fi cel care dă informații despre telefonul meu?

Elena Udrea
Elena Udrea

"O noapte de coșmar" a zis Elena Udrea după ce, duminică seară, Mihai Gâdea a prezentat, în emisiunea "Sinteza Zilei", o înregistrare în care se fac dezvăluiri șocante. 

"O noapte de coșmar, s-ar putea zice, după ce am văzut înregistrările cu procurori de la Antena 3. Așa ar spune orice om normal, obișnuit cu regulile democrației, statului de drept, justiție legală, respectarea legilor etc.

Eu spun doar bravo celor care și-au prezervat dovezi ale abuzurilor făcute de Kovesi și procurorii ei și de reprezentanții statului paralel. Acum agenții de propagandă nu vor putea manipula iar spunând că dezvăluirile sunt minciuni ale infractorilor și că nu sunt probe.

Mai rămâne să vedem ce se întâmplă de mâine, ce consecințe legale vor fi, dacă cei implicați vor răspunde în sfârșit.

P.S. Oare domnul Dragoș din interceptări, cel care se pune pe urmărit ilegal un telefon, la cererea lui Negulescu, fără mandat de la judecător, o fi cel care îi dă informații lui Orcan despre unde s-ar afla telefonul meu?", a scris Elena Udrea pe Facebook.

[citeste si]  

Vlad Cosma

"Mă numesc Vlad Cosma și am fost ales în 2012 deputat în Parlamentul României de către cetățenii județului Prahova. Doresc să vă vorbesc de lucruri foarte grave. Multe persoane au prezentat în 2017 dovezi despre modalitatea abuzivă de lucru a procurorului Portocală. Au urmat dezvăluirile făcute de sora mea cu privire la obsesia sentimentală a lui Portocală față de ea. Eu am să prezint latura infracțională și grupul infracțional din care face parte. Mai fac parte Onea Lucian, celebrul procuror Mircea Negulescu (Portocală),polițiștii Mihai Iordache și Florea Gabriela. Scopul era să inventeze dosare în baza unor probe fabricate a unor importanți oameni politici și de afaceri pentru a obține notorietate, avansări în funcții și salarii mărite la sfârșit de an. În aceeași modalitate a fost promovat Mircea Negulescu de la Parchetul Curtții de Apel Prahova la DNA Ploiești și Onea Lucian în cadrul Colegiului de Conducere al DNA București", se arăta în înregistrare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel