Cosma-Negulescu, înregistrări. Pleșoianu, mesaj în miez de noapte

Liviu Pleșoianu a publicat un mesaj pe Facebook târziu în noapte, după ce Mihai Gâdea a prezentat la Antena 3 o înregistrare în care se fac dezvăluiri despre modul în care au ajuns mai mulți procurori să fie promovați și cum au falsificat probe în cazul mai multor oameni politici.

"Sper că nu dormiți în noaptea asta, domnule ministru Tudorel Toader! Eu, unul, NU dorm!

Până la această oră, ar fi trebuit deja să aveți o reacție! România noastră a fost într-un asemenea hal distrusă de gașca asta de sufrageriști-securiști încât nu mai putem accepta ezitările sau SOMNUL nimănui. Cine e în stare să fie BĂRBAT DE STAT - să rămână. Cine nu - să lase locul liber!

NU se mai poate așa! Revocarea acestui personaj odios trebuie cerută azi! Orice zi în care amânați solicitarea revocării ființei Kovesi e o zi în care participați la distrugerea acestei țări!", a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Scrisoare deschisă

În acest context, amintin că Liviu Pleșoianu i-a transmis, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, o scrisoare deschisă ministrului Justiției.

"Aveați, domnule ministru, zeci de motive pentru zeci de cereri de Revocare! Ei bine, pentru toate ezitările, amânările și prelungirile pe care le tot cereți dincolo de orice regulă a jocului democratic și instituțional, vă anunț că eu NU vă voi considera un EROU dacă, într-un final al unui final al unui final veți comunica totuși decizia de a solicita REVOCAREA Zeității Sale.

Veți avea însă aprecierea mea pentru simplul fapt că niciun ministru al Justiției de până acum nu a mai avut onestitatea, responsabilitatea și fermitatea de a cere REVOCAREA intergalacticei. ...Mingea e la dumneavoastră în teren, domnule Toader. Eu am făcut absolut tot ce a ținut de mine pentru a expune IPOCRIZIA și IMPOSTURA acestui personaj!", a scris Pleșoianu.

Ce spunea Tudorel Toader

Amintim că, invitat în cadrul emisiunii România9, moderată de Ionuț Cristache la TVR1, ministrul Tudorel Toader a discutat și despre șefa DNA. În contextul în care ministrul Justiției spunea că poate anunța o decizie în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi chiar și pe 31 decembrie, săptămâna aceasta, a făcut o serie de precizări. "În primul rând, să facem cuvenita precizare: n-am zis că voi spune, am zis să nu vă surprindă dacă vă voi anunța pe 31. E o nuanță și de distincție semnificativă", a declarat Tudorel Toader.

[citeste si]  

"Când am venit ministru, am constatat faptul că de zece ani de zile nu s-a făcut un control de fond la DNA, nu s-a făcut un control de fond la Ministerul Public. Și au fost făcute cu rapoartele pe care le știm. Astăzi v-aș întreba când ați auzit ultima dată că un ministru al Justiției a cerut Ministerului Public cu cele trei componente - DNA, DIICOT și structurile din teritoriu - să prezinte un raport general complet pe care să-l trimită ministrului Justiției și ministrul Justiției să-l prezinte în Plenul Parlamentului, cele două camere reunite? Eu asta voi face", a spus Tudorel Toader. „Legea spune că în luna februarie trebuie să le primesc. (...) Mă voi duce să prezint", a adăugat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel