Cosma-Negulescu, înregistrări. Codrin Ștefănescu: Tudorele, fă ceva! Sunt ȘOCAT

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus că Tudorel Toader, ministrul Justiției, trebuie să ia o decizie după înregistrările difuzate de Antena 3 care redau discuții purtate de procurorul șef al Serviciului Teritorial Ploiești - Onea Lucian și Vlad Cosma.

"Tudorele, fă ceva că nu se mai poate! Sunt șocat. Este demonstrația clară că lucrurile sunt stricate total. Trebuie făcut ceva. Trebuie făcut ceva urgent pentru că lucrurile au luat-o razna total în România. Nu știu ce trebuie făcut, dar trebuie făcut ceva urgent. Atrag atenția că fac parte dintr-un partid care a fost votat, în mod special, pentru a face dreptate în România. În fiecare zi apar astfel de dezvăluiri, în fiecare zi ni se spune, din interiorul sistemului, ce chestii toxice se pot face, ce chestii oribile se pot produce", a zis Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

Vânătoarea continuă

"Am făcut un apel, în nume personal, către domnul Tudorel Toader că trebuie să facă ceva concret. Înregistrările arată o altă față oribilă a acestui sistem paralel. (...) Aflăm azi cu stupoare că în spate este această forță care încearcă să decidă. Știți că și noi avem problemele noastre acute, în fiecare zi aflăm lucruri ciudate despre colegii noștri, nu mai putem sta cu brațele încrucișate. Avem un coleg arestat, un premier căruia i s-a redeschis un dosar după opt ani. Vânătoarea continuă în mod abuziv, ilegal, pe lângă Constituție. Această mizerie trebuie oprită pentru totdeauna!", a mai spus Secretarul general adjunct al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel