EXCLUSIV  Cosette Chichirău, senzație pe Facebook din Parlament. Ce spune Tudor Cârstoiu, tânăr activist-VIDEO

Tudor Cârstoiu, tânăr activist civic, specialist în marketing, în cadrul unui interviu acordat DC News, a fost întrebat cum vede atitudinea deputatei USR Cosette Chichirău din Parlament.

Întrebarea a fost adresată în contextul în care Cosette Chichirău, printre altele, protestează, filmează, transmite LIVE în Senat și Camera Deputaților.

Tudor Cârstoiu a zis că trecem prin vremuri tulburi, în care Justiția trebuie aparată, și, din acest motiv, înțelege comportamentul deputatei USR.

Tânărul a declarat că "în situații speciale este nevoie de măsuri mai speciale. Cred că dânsa încearcă să-și facă meseria de parlamentară cât mai bine".

"Am simpatie pentru USR. Am și votat acest partid, dar trecem vremuri tulburi și este nevoie de măsuri mai puternice, așa că în aceste condiții, da (n.r. e în regulă). Consider că în situații speciale este nevoie de măsuri mai speciale. Cred că dânsa încearcă să-și facă meseria de parlamentară cât mai bine", a zis Tudor Cârstoiu la DC News.

[citeste si]

Iată răspunsul integral:

Mai mulţi deputaţi USR, în frunte cu preşedintele Dan Barna, au încercat marţi să intre în plenul Senatului în timpul şedinţei în care se dezbate legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor. Angajaţii Senatului au blocat intrările în sala de plen, iar deputaţii USR au urcat în balconul de unde jurnaliştii urmăresc lucrările Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel