Corupție în fotbal: Jucători de top, arestați

Liga Campionilor
Liga Campionilor

Poliţia spaniolă a reţinut mai mulţi jucători din primele ligi, implicaţi în trucări de meciuri.

Poliţia spaniolă a demarat marţi dimineaţă o razie împotriva unei reţele care truca meciuri în primele două ligi de fotbal, în urma căreia au fost operate mai multe arestări, inclusiv în rândul jucătorilor.

Conform unor surse ale EFE, printre cele 11 persoane arestate pentru implicarea în manipularea rezultatelor se numără Raul Bravo, 38 ani, fost jucător la Real Madrid, Borja Fernandez, 38 ani, care s-a retras recent din activitate după ce a evoluat ultimele două sezoane la Real Valladolid şi Carlos Aranda, 38 ani, retras din activitate după ce a evoluat ultima oară la Numancia. Au fost de asemenea reţinuţi Agustin Lasaosa, preşedintele lui SD Huesca, şi Juan Carlos Galindo Lanuza, şeful departamentului medical de la Huesca, care a retrogradat în acest sezon din Primera Division.

Presa iberică relatează că şi Samuel Saiz, jucător cedat de Leeds United la Getafe, şi Inigo Lopez, de la Deportivo La Coruna, sunt investigaţi în acest caz de corupţie, dar primul nu a fost încă reţinut. Poliţia investighează mai multe meciuri disputate în acest sezon din primele două ligi, suspecte de manipularea rezultatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel