Corupția Ucide, mobilizare generală pentru OUG 79: DAȚI SHARE MASIV

Corupția Ucide a transmis un mesaj și îi cheamă pe oameni la mobilizare după ce Senatul a respins luni, cu 52 de voturi "pentru" şi 28 de voturi "împotrivă", ordonanţa de urgenţă prin care managerilor de spitale le este interzis să deţină funcţii de conducere în partidele politice.

"[SHARE MASIV] Suntem CU OCHII PE EI in dimineata aceasta! Va avea loc dezbaterea finală pentru ORDONANTA 79, care le interzice managerilor de spitale sa aiba functii de conducere in partide sau societati comerciale. Aceasta a fost initiata in Noiembrie 2016, dar RESPINSA de Senat in Ianuarie 2017. Se pare ca epopeea ordonantelor nu se mai termina. De data asta avem una buna, pe care incearca s-o bage sub pres!

DE CE FAC ASTA?

DE CE ESTE ATAT DE IMPORTANT?
Ei bine, JAFUL ale carui rezultate le vezi acum in sanatate nu s-a facut doar din Ministerul Sanatatii si de la sediile partidelor!

JAFUL cel mai mare s-a facut in spitale. BANII TAI au fost furati de manageri CORUPTI, de manageri NUMITI POLITIC, de ei si de PRIETENII LOR din partid, universitate, etc. Spitalul este institutia cu rol de PALNIE in sistem... palnia in care se toarna bani de la CNAS, bani de investitii de la MS, bani de investitii de la primarii si consilii judetene, bani din fondurile europene, bani care SE SCURG catre FIRME PRIETENE Si DE FAMILIE!

[citeste si]

Banii din taxele tale pentru MEDICI si PERSONALUL din spital care a avut sau va avea grija de tine si de ai tai, banii de MEDICAMENTE pe care a trebuit sau va trebui sa le cumperi tu pentru ca nu se gasesc in spital, banii pentru DEZINFECTANTUL care nu exista in recipientul ala gol de pe perete, banii pentru a repara nenorocitele acelea de CLADIRI in care nu iti vine sa intri nici sanatos, banii pentru ca tu si ai tai sa te faci bine atunci cand AI AVUT sau VEI AVEA NEVOIE de acel spital.

Daca ei vor avea nevoie, vor merge in strainatate. Cand tu sau ai tai veti avea nevoie, va trebui sa impingi la deal un bolovan imens. Daca vei avea resursele sa il impingi, te vei salva. Daca nu, te va strivi, pe tine sau pe cei dragi tie.

CE POT FACE EU?

1. Da SHARE MASIV acestei postari sa afle lumea. Nu e bula atat de mica precum credeti!

2. CERE Comisiei de Sanatate a Camere Deputatilor sa ia atitudine! Aici gasesti componenta ei: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.co?idc=8

3. CERE deputatului tau sa opreasca tavalugul mizeriei in sanatate! Aici il gasesti: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.ce?idl=1", se precizează pe pagina de Facebook Corupția Ucide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel