Coronavirus. Nicolae Bănicioiu rupe tăcerea. "România lui Otopeni habar nu are că există această epidemie"

Bănicioiu FOTO AGERPRES
Bănicioiu FOTO AGERPRES

Nicolae Bănicioiu a vorbit despre coronavirus și problemele de pe Aeroportul Otopeni privind virusul.

Potrivit România TV, astăzi, pe Aeroport a fost scandal în cee ce privește venirea în țară a 25 de oameni, din China. În plus, mai multe persoane au declarat că autoritățile le-au făcut un control sumar și i-au trimis acasă, iar apoi i-au sfătuit să sune la 112 dacă simt simptome de gripă. În toate celelalte țări europene s-au făcut mai multe proceduri, iar toți oamenii care vin din zonele contaminate sunt ținuți în carantină, iar la noi sunt trimiși acasă, relatează România TV.

De ce nu se aplică și în România procedurile altor țări europene

Nicolae Bănicioiu a fost întrebat de ce în România nu se aplică aceste proceduri ca în alte țări europene. 

"În situațiile de genul acesta, probabil că ar fi trebuit să existe o anchetă epidemiologică foarte complexă, la sosirea pe Aeroportul Otopeni. Probabil ei au fost termoscanați, asta mi-e greu să cred că nu s-a întâmplat și alături de ancheta condusă de medicii epidemiologi, trebuia să fie stabilite niște condiții de carantină. Ei, venind din China, bineînțeles că se impunea o astfel de abordare", a declarat Nicolae Bănicioiu, în direct la România TV. 

România lui Otopeni habar nu are că există această epidemie

"Eu ieri am primit niște imagini de pe Aeroportul Otopeni pe care le-am și publicat și am spus că nu e normal cum s-au organizat autoritățile, adică conducerea Aeroportului Otopeni, în momentul în care oamenii intrau la partea de prezentare pașapoarte.

România lui Matei Balș, a profesorului Cercel și a profesorului Rafila este pregătită. România lui Otopeni, Aeroportului Otopeni și a conducerii Aeroportului Otopeni, habar nu are că există această epidemie. Noi aici vorbim de două situații total diferite și contradictorii", a adăugat ministrul Sănătății. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel