Coronavirus. Jurnalist din Buzău: Băi, tâmpiților!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jurnalistul Sebastian Adrian Silvestru și-a arătat revolta după ce a apărut știrea că o femeie, întoarsă din Italia, a sunat la 112, anunțând că a intrat în contact cu o altă româncă ce avea grijă de o bătrână suspectă de coronavirus.

Ziaristul a spus că înainte de a alerta populația este important de aflat din ce zonă a Italiei a venit femeia respectivă. Până la acest moment, nu se cunosc detalii.

”Pe ăștia care creează panică doar pentru a le fi accesate site-urile alea mizerabile i-aș pune la colț cu genunchii pe coji de nucă. E normal că după aproape 24 de ore de mers cu microbuzul sau autocarul să fii epuizat. Băi, tâmpiților, de ce nu precizați din ce zonă a Italiei a venit doamna respectivă? Că nu toată Italia aia e cu probleme!”, a scris Sebastian Adrian Silvestru pe Facebook.

”Ceilalți pasageri și șoferii microbuzului nu sunt suspecți de kaka maka? Cum de autoritățile buzoiene i-au lăsat să plece spre Brăila?”, a mai scris jurnalistul.

Femeia a apelat servicul de urgență 112 imediat după ce a coborât din autocarul cu care s-a întors în România din Italia. Ea a anunțat a intrat în contact cu o altă conațională, care avea grijă de o bătrână internată într-un spital aflat în carantină din cauza coronavirusului.


Autocarul a fost oprit în Buzău, urmând ca toate instituțiile implicate, în cadrul ședinței convocate, să stabilească măsurile care trebuie luate.
Între timp, femeia din Buzău a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, secția de boli infecțioase, unde este investigată medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel