Hochei - Campioana en-titre eliminată din lupta pentru titlu

Corona Braşov a jucat cu Miercurea Ciuc
Corona Braşov a jucat cu Miercurea Ciuc

Corona Braşov a jucat cu Miercurea Ciuc într-un meci extrem de spectaculos pentru accederea în finala Campionatului național de hochei pe gheață.

ASC Corona Braşov s-a calificat în finala Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, vineri, după ce a învins-o pe SC Miercurea Ciuc, deţinătoarea titlului, cu scorul de 4-3 (0-1, 2-1, 2-1), în deplasare. Vicecampioana a câştigat seria cu scorul general de 3-1.

Meciul de vineri, de pe Patinoarul Vakar Lajos, a fost unul cu răsturnări de scor: gazdele au deschis scorul prin Botond Flinta (02:43), apoi Corona a punctat de două ori, prin Huba Bors (20:23) şi Serghei Dorofeev (26:55), dar ciucanii au egalat prin Laszlo Horvath (30:49); acelaşi Horvath a adus-o pe Sport Club în avantaj (43:41), dar oaspeţii au înscris ultimele două goluri ale partidei, prin Daniel Trancă (44:46) şi Jereme Tendler (47:42).

Corona Braşov a câştigat primul set al seriei, cu 4-3, după prelungiri, dar SC Miercurea Ciuc s-a impus cu 4-3 în al doilea, tot sub Tâmpa, după care braşovenii au câştigat la Miercurea Ciuc cu 5-3 şi 4-3.

În finală, programată ca şi semifinalele, după sistemul cel mai bun din cinci partide, Corona Braşov o va înfrunta pe CSM Galaţi, care a trecut de ACSH Gheorgheni cu 3-0 la general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel