Vadim Tudor rămâne președintele PRM. CV Tudor, către Funar: Minți ca un porc

Corneliu Vadim Tudor a primit un cadou mult așteptat din partea magistraților. Potrivit unei decizii, care nu este definitivă, CV Tudor rămâne președintele Partidului România Mare. În replică, Gheorghe Funar a declarat că soluţia este contrară realităţii, contrară logicii şi contrară justiţiei și o va ataca cu recurs.

Tribunalul Municipiului Bucureşti a decis să anuleze modificările statutare operate la Plenara PRM din iunie, în urma căreia a fost convocat Congresul ce a dus la demiterea lui Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului. Astfel se revine la starea de dinaintea Plenarei, europarlamentarul redevenind preşedintele partidului.

Vadim Tudor a declarat, într-o intervenție telefonică la RTV, că decizia Tribunalului București "repară o nedreptate, mai este o lună până la debutul anului electoral 2014, și pe vreme de criză partidele justițiare și naționaliste, cum este formațiunea pe care eu am fondat-o acum 22 de ani, cresc ca din apă".

"Bătălia este cine confiscă acest partid, și caută cumpărător... Acum se arată pricina, pentru că au venit cu ștampile false și cu oameni luați de pe stradă. Felicit Justiția română că nu și-a  mâncat omenia și a ținut dreaptă cumpăna dreptății", a mai declarat Vadim.

"Eu sunt optimist, pentru că probele sunt zdrobitoare. Au venit cu zeci de ștampile false, făcute pe picior. Sunt niște pensionari securiști, care nu mai aveau bani de o cinzeacă.  Și au zis: ce avem noi de vânzare. Partidul creat de  Vadim. Eu am creat acest partid. Cine zice PRM, zice Vadim Tudor și viceversa. Funar a băgat în groapa falimentului PUNR-ul și Vatra Românească."

În replică, Gheorghe Funar spune că instanța a decis săptămâna trecută că Vadim Tudor nu este președintele PRM.

- Minți Funar, du-te mă la doctor și te tratează, minți ca un porc, a intervenit Vadim.

Gheorghe Funar a anunţat că va contesta decizia TMB. "Judecătorul a adoptat o soluţie imposibilă din punct de vedere juridic pentru că în dosar a apărut PRM vs. PRM, iar cererea trebuia respinsă ca inadmisibilă (...) Soluţia este contrară realităţii, contrară logicii şi contrară justiţiei", a declarat Gheorghe Funar.

 -Du-te tu, mă, ministru al Justiției, tu care ai pus pe picioare jocul fraudulos Caritas, ați nenorocit zeci de mii de oameni. Ai tu tupeul să mai deschizi gura? Nu te-ai uitat în oglindă să vezi ce strâmb ești?, a mai continuat Vadim Tudor.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel