Corlățean, gest în direct, după amenințările #rezist: Doar faceţi-o!

Titus Corlățean a făcut un gest surprinzător în timpul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

În ediţia din această seară, Mihai Gâdea a prezentat mai multe modalităţi prin care este răspândită ura în mediul online, prin jigniri şi acţiuni ameninţătoare la adresa celor din PSD.

Privind imaginile prezentate, Titus Corlățean a avut o reacție surprinzătoare. Și-a dat cravata jos, adresându-se celor care lansează mesaje jignitoare, invitându-i să-și ducă la bun sfârșit amenințările.

"Tot ce aţi arătat acolo, care îi vizează pe PSD-iști, cu "să-i băgăm pe toţi la puşcărie, să îi spânzurăm".... Şi eu sunt PSD - ist şi totul îmi este şi mie adresat, mi se aplică. Am şi eu o existenţă în societate, am o familie. Fac o chestiune foarte serioasă. Le ofer cravata asta. Doar faceţi-o! Sau societatea asta românească se trezeşte şi încearcă să revină la o raţionalitate necesară. Dacă ar prevala raţionalitatea, într-o societate care este ruptă, divizată, supusă unui bombardament şi o manipulare direcţionată împotriva clasei politice, în mod strategic, am înţelege că tot ceea ce se întâmplă nu serveşte românilor, ci unor interese, grupuri", a spus Titus Corlățean în emisiunea "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel