EXCLUSIV  Corina Drăgotescu face praf Guvernul Cioloș. ”Șterg pe jos cu tine. Nu poți să faci așa ceva”

Corina Drăgotescu critică Guvernul Dacian Cioloș din cauza tehnocraților care intră în politică. Jurnalista subliniază că tehnocrații și-au făcut campanie pe banii românilor în interes propriu. 

Întrebată de cititori cum vede Guvernul tehnocrat, Corina Drăgotescu a răspuns,  la DCNews LIVE: ”Foarte gri. E ca un șoricel speriat, tot Guvernul. E un guvern mincinos. Au zis că nu intră în politică și, rând pe rând, intră unul câte unul în politică. Nu poți să vii la putere să zici `eu vin să stau un an` și apoi `știi, e un an cu prelungiri. Mă duc și încerc să mai stau pentru că mi-am câștigat notorietate pe banii voștri, pe îngăduința voastră`. Trebuia să numească de la început Klaus Iohannis un guvern politic”. 

Jurnalista a adăugat că ”ei, pe banii noștri, ai românilor, și-au făcut propria campanie electorală”. Corina Drăgotescu subliniază că ”nu contează ce rezultate au, contează că te-au mințit, au venit și s-au folosit de tine, s-au șters de tine și acum încearcă să folosească în interes propriu. Șterg pe jos cu tine. Nu poți să faci așa ceva, nu se poate”. 

Vezi de la 52:10: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel