Corina Crețu, candidat la europarlamentare. Chirieac: ''Nu am crezut nicio clipă că lucrurile pot ajunge aici''

Corina Crețu
Corina Crețu

Corina Crețu și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare din partea partidului PRO România și a afirmat că vrea să se delimiteze de actuala conducere PSD după jignirile adresate de unii social-democrați. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia comisarului european.

Doamna Corina Crețu este unul dintre cei mai buni eurocomisari de la Bruxelles. Dânsa chiar are rezultate din toate punctele de vedere și relații personale așa cum puțini dintre cei aflați la Bruxelles au reușit să își facă. Valoarea sa enormă este însă pentru România, nu neapărat pentru campania electorală. Este foarte bună în ceea ce face la Bruxelles. Nu o văd personal pe doamna Crețu să umble din sat în sat, din oraș în oraș pentru campania electorală, și nu e tipul uman pentru așa ceva. Ca personalitate, este o achiziție pentru domnul Victor Ponta care este disperat în momentul acesta să rupă cât mai mult din PSD., a afirmat Bogdan Chirieac, prezent în emisiunea Andreei Crețulescu, de la România TV. 

De ce s-a răcit relația între Corina Crețu și PSD

Întrebat de ce anume cei din PSD, cunoscându-i relațiile Corinei Crețu și fiind conștienți de ajutorul pe care îl poate oferi României, au răcit din ce în ce mai mult relația încât s-a ajuns la această decizie, analistul politic a declarat că nu își imagina că este o relație atât de rece încât lucrurile să ajungă până în acest punct.

Nu mi-am imaginat că relația este atât de rece. Am văzut declarațiile doamnei Crețu vizavi de actualul Guvern, vizavi de doamna Rovana Plumb, de la Ministerul Fondurilor Europene, dar nu am crezut nicio clipă că lucrurile pot ajunge aici. Mai degrabă este și o relație de prietenie foarte strânsă între Victor Ponta și Corina Crețu. Totuși, Victor Ponta a impus-o la vremea respectivă comisar european pe doamna Crețu. De altfel, doamna Crețu a fost colegă și cu unul dintre cei mai buni europarlamentari, care este indubitabil doamna Daciana Sârbu. Amândouă au mers acolo pe lista PSD. În altă ordine de idei, Corina Crețu nu a dat o tiribombă împotriva conducerii PSD așa cum face domnul Victor Ponta care vine și anunță: Plouă afară - Dragnea la pușcărie., a spus Bogdan Chirieac.

Totuși, România putea profita. De ce nu a făcut-o cu Corina Crețu în PSD?, a adăugat Andreea Crețulescu.

Aici este clar o carență de comunicare între Corina Crețu și PSD., a concluzionat analistul politic.

Vezi și: Corina Crețu candidează la europarlamentare. A decis PARTIDUL!

Corina Crețu, după anunțul candidaturii: Sunt puțin dezamăgită..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel