Corina Chiriac, dezamăgire în iubire: A mințit că mă iubește doar pe mine

Corina Chiriac a vorbit despre dezamăgirile în iubire pe care le-a trăit, dar și despre modul în care a reușit să se debaraseze de aceste relații toxice.

Corina Chiriac a trăit povești de dragoste intense, dar și dezamăgiri profunde. Însă, artista a reușit cumva să iasă din fiecare. Aceasta a povestit cum "l-a pedepsit" pe unul dintre bărbații cu care s-a iubit.

„Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine... Nu e suficient? Să fi zis, "Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?". Poate ziceam "Da", că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice "Vai, ce te-am iubit"?", a spus Corina Chiriac pentru femeide10.ro.

În tinerețe, Corina Chiriac a trăit o poveste de dragoste cu Ovidiu Lipan Țăndărică. După mai mulți ani, Țăndărică a spus că îi pare rău că nu a cerut-o de soție pe Corina. Tot în tinerețe, artista s-a iubit cu celebrul Karel Gott. Însă, în cele din urmă, artista s-a căsătorit cu omul de afaceri Virgil Anastasiu. Mariajul a durat numai patru ani, cei doi divorțând în 1997.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel