Corina Chiriac, constatare despre tineri - VIDEO inedit

Corina Chiriac a transmis un mesaj pe Facebook care nu e menit să-i aducă "like-uri sau simpatie anume", după cum însuşi artista spune. Mesajul este însoţit şi de o filmare publicată în mediul online.

"Dragi prieteni, vreau sa fac o "declaratie "care nu e menita sa-mi aduca like.uri sau simpatie anume. Vara asta am trait bucuria intilnirii cu multi reprezentanti ai unei generatii de tineri romani. Tineri cu studii, cu pregatire deci cu salarii convenabile pe care i-am descoperit ca fiind frumosi,sanatosi si veseli.

Ca om de arta,ca Cetatean Roman, ma bucura mult aceasta constatare! E ca si cum as avea copii realizati in viata. Sa nu ne uitam la ceilalti...ci la acesti tineri care la 30 de ani,duc o viata acceptabila ! Este cu siguranta meritul parintilor lor dar este si meritul fiecaruia in parte ca au inteles sa.si faca si un viitor profesional in acelas timp cu timpul liber destinat petrecerii. Ma bucura la fel de mult ca ei au " descoperit"muzica mea,a colegilor mei si ca din cind in cind vor sa o cinte cu noi,live !

In paralel,intilnirea cu ei in toate ocaziile la care am cintat, m-a ajutat sa retraiesc anii studentiei cu toata "nebunia" lor frumoasa !
Sa fiti sanatosi dragii nostrii ! Abia astept sa ne reintilnim,undeva...cindva...! Cu drag, Corina", este mesajul transmis de artistă pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel