Urmărește emisiunea live


Copilul electrocutat la Vaslui a murit

Interventie SMURD - foto ilustrativ
Interventie SMURD - foto ilustrativ

Copilul în vârstă de 11 ani care s-a electrocutat, marţi, în oraşul Negreşti a fost declarat decedat, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

La faţa locului au intervenit două echipaje medicale din cadrul SMURD Vaslui, care au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au reuşit să salveze viaţa copilului.

"La sosirea echipajului de prim-ajutor, copilul era electrocutat şi căzut lângă un stâlp de joasă tensiune, aflându-se în stare de inconştienţă. S-au început manevrele de resuscitare, iar la scurt timp, la faţa locului a ajuns şi echipajul ambulanţei de terapie intensivă mobilă, care a continuat zeci de minute efectuarea protocolului de resuscitare. După mai bine de 60 minute, medicul de pe ambulanţa TIM a fost nevoit să declare decesul minorului, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit responsabilului cu relaţiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Loredana Stavăr, copilul, care se afla împreună cu un frate mai mare, a urcat pe un stâlp de electricitate, de unde a căzut electrocutat. 'La ora 17,39 am fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112 de un tânăr de 18 ani cu privire la faptul că fratele său în vârstă de 11 ani a urcat pe un stâlp de electricitate din oraşul Negreşti, de unde a căzut inconştient', a declarat pentru AGERPRES Loredana Stavăr. Poliţiştii efectuează cercetări, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel