Copilul din Constanța dispărut a fost găsit mort - update

Copilul din Constanța dispărut de mai multe zile a fost găsit mort, potrivit Antena 3.

Copilul de opt ani din localitatea constănțeană Pecineaga, căutat în ultimele zile de la momentul la care a fost dat dispărut, a fost găsit mort, informează Antena 3 vineri dimineață. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost scos dintr-un bazin de dejecţii.

„A fost căutat în toate modurile posibile. Iată că, astăzi, se pare că ar fi fost zărit trupul neînsuflețit în primul bazin. Nu se știe exact cum a ajuns copilul acolo, ce s-a întâmplat cu el. (...) În final, bănuiala polițiștilor s-a confirmat. Vestea, din păcate, este că micuțul e decedat”, a spus Alexandra Gheţea, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Băiatul de opt ani din Pecineaga a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din fața casei, unde se juca.  

Update 2: Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a menţionat vineri, referitor la bazinul de colectare a dejecţiilor animale în care a fost găsit, de către doi paznici, trupul copilului din Pecineaga dispărut de sâmbătă, că intervenţiile autorităţilor nu fuseseră sistate, în ziua în curs urmând să se acţioneze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a respectivului iaz.  

UPDATE 1: Polițiștii constănțeni precizează că băiatul a fost găsit vineri, în jurul orei 8.30, de către doi paznici aparținând fermei care folosește bazinele.

„Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului", arată IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel