Copilul Corneliei Catanga, schimbat la naștere. Soțul artistei, acuzat

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

Cornelia Catanga și-a acuzat soțul că i-ar fi schimbat copilul la naștere. Cântăreața a mărturisit că medicii i-au spus că a născut o fetiță, dar soțul vedetei a venit cu un băiat în brațe. 

Cornelia Catanga l-a acuzat pe soțul ei că i-ar fi schimbat copilul la naștere, în loc să îi aducă o fetiță, așa cum i-au spus medicii că a născut, bărbatul a venit în brate cun băiețel.

„Eu mi-am dorit foarte mult să am o fată, îmi doream cu orice preț o fată. Când eram însărcinată și m-am dus la ecograf, domnul doctor de la la Spitalul Polizu mi-a spus că eu port în pântec o fată. Medicul a vrut ca eu să fiu liniștită înainte de naștere. Eu am născut prin cezariană pe la ora 14, iar pe la 17 când m-am trezit din anestezie a venit Pădureanu cu Alex în brațe. I-am zis «Pleacă cu asta de aici! Ce ai făcut cu fata mea, mi-ai schimbat copilul» Eu am crezut că Pădureanu mi-a schimbat copilul în maternitate. Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat. După acest episod, asistenta șefă a venit și mi-a spus adevărul. Ei m-au mințit pentru ca eu să nu ies din starea de confort”, a declarat Cornelia Catanga potrivit spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel