Copil sechestrat în casă şi ameninţat cu moartea, la Ghimbav

Un copil în vârstă de 7 ani şi tatăl acestuia sunt sechestraţi în casă şi ameninţaţi cu moartea. Mama copilului este agresoarea, aceasta fiind înarmată cu un cuţit. 

Potrivit Antena 3, totul ar fi început încă de dimineaţă, când femeia a început să îşi ameninţe soţul şi copilul în casa lor din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov. 

Încă de la ora 10,00, negociatorii încearcă să trateze cu femeia să îşi elibereze copilul şi soţul, înainte să se producă o tragedie. 

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat de către reprezentanţi ai Protecţiei Copilului Braşov cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 39 ani din oraşul Ghimbav, jud. Braşov, s-ar fi baricadat în locuinţa sa împreună cu fiul său minor în vârstă de 6,5 ani şi refuză orice comunicare cu autorităţile. La faţa locului se află echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Braşov, precum şi un negociator din cadrul instituţiei noastre, care încearca realizarea unui dialog, în vederea scoaterii în siguranţă din locuinţă, atât a copilului, cât şi a persoanelor aflate în interior.", au transmis reprezentanţii IPJ Braşov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel